Politica de confidențialitate

 1. SUBIECTUL ACESTEI PAGINI

Pe această pagină vă prezentăm modul în care compania SC COLOR COMMUNICATION S.R.L., deținătorul și operatorul site-ului www.fotonunta.net, este dedicată protejării datelor dumneavoastră personale și prelucrării lor doar în scopurile pentru care dumneavoastră v-ați oferit acordul explicit.

    DATE DESPRE COMPANIA NOASTRĂ

 • Denumire: SC COLOR COMMUNICATION S.R.L.
 • CUI:RO12047368
 • Înreg. Reg. Com.:J40/6697/1999
 • Sediu social: B-dul Iuliu Maniu nr. 105, sector 6 – București
 • Telefon:+40 722 202 472  
 • Email:alin@fotonunta.net

Avem un deosebit respect pentru informațiile pe care ni le încredințați atunci când utilizați site-ul nostru, motiv pentru care dorim să vă oferim explicații cât mai clare și mai concise cu privire la modul și scopul în care le utilizăm. Totodată, vă asigurăm că aceste informații nu sunt împărtășite cu nimeni și că sunt protejate de sisteme informatice bine puse la punct.

2. DATELE PE CARE LE COLECTĂM ȘI PRELUCRĂM

Pe site-ul www.fotonunta.net, ne puteți oferi un singur tip de date personale, valabile atât pentru cei care doresc să ne contacteze cât și pentru cei care doresc o rezervare pentru serviciile noastre (fotograf la anumite evenimente din viața dumneavoastră).

 DATELE COLECTATE

Prin completarea formularelor disponibile pe fiecare pagină din site ne furnizați următoarele date personale:

 • numele complet;
 • adresă de email;
 • numărul de telefon.

CUM FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ

Singurul scop în care utilizăm aceste informații este acela de a vă contacta pentru a va oferi mai multe informatii despre serviciile noastre pe care le organizăm sau pentru a vă răspunde la mesajele transmise.

Informațiile de mai sus nu sunt utilizate cu scop de marketing și nu le folosim pentru a vă trimite mesaje promoționale prin email și / sau SMS.

UNDE SUNT STOCATE DATELE ABONAȚILOR

Informațiile sunt transmise automat pe adresa de email a noastră, astfel încât noi să ne asigurăm că vedem mesajul dvs și că putem răspunde în timp util.

Emailurile primite pe această cale nu sunt păstrate mai mult de 180 de zile și nu sunt accesibile decât prin utilizarea conturilor personale, protejate prin parolă.

ACCESAREA ȘI ȘTERGEREA DATELOR ABONAȚILOR

La cererea dumneavoastră scrisă, trimisă prin email la alin@fotonunta.net, vă putem furniza toate informațiile în legătură cu datele dvs personale pe care le cunoaștem. Totodată, la cererea dumneavoastră efectuată în același mod putem șterge toate datele asociate cu o adresă de email, excepție făcând datele necesare pentru a ne îndeplini obligațiile legale din contabilitate.

III. PARTAJAREA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastră sunt folosite strict pentru atingerea scopurilor menționate mai sus și nu vor fi niciodată vândute sau cedate altei părți fără un acord de confidențialitate.

Excepție face, desigur, situația în care aceste informații se solicită oficial de către o instituție publică ce aplică legea din România.

3. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Facem toate eforturile posibile pentru a vă asigura că datele pe care ni le furnizați sunt protejate și nu sunt utilizate în mod abuziv. În acest scop utilizăm următoarele:

 • Software specializat de facturare și gestiune a clienților. Acesta este, de asemenea, protejat cu parolă și accesat strict de un număr restrâns de oameni care se ocupă de administrarea comenzilor de pe site și de facturare.
 • Acces restrâns. Datele dumneavoastră sunt gestionate strict de echipa noastră internă.
 • Anonimizarea și minimizarea datelor. Oriunde este posibil încercăm să anonimizăm datele dumneavoastră și să cerem minimul necesar pentru atingerea scopurilor menționate, astfel încât să nu vă putem identifica personal în vreun fel. De exemplu, pentru abonare nu solicităm decât adresă de email și prenume.

4. CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ NU DORIȚI SĂ FURNIZAȚI DATELE

Nu sunteți obligat în niciun fel să ne furnizați datele personale pe care le solicităm pe acest site. Cu toate acestea, fără aceste informații nu vă putem oferta sau presta serviciile pe care ni le solicitați.

5. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Iată mai jos care sunt drepturile pe care dumneavoastră le aveți cu privire la datele personale pe care ni le oferiți:

 • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele;
 • Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dumneavoastră;
 • Dreptul de a cere modificarea datelor pe care le avem despre dumneavoastră;
 • Dreptul de a cere ștergerea datelor pe care le avem despre dumneavoastră;
 • Dreptul de a cere oprirea trimiterii de mesaje de marketing către dumneavoastră;
 • Dreptul de a cere trimiterea datelor dumneavoastră personale către dumneavoastră sau către un alt operator;
 • Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor dumneavoastră, către organele abilitate.

Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi ne puteți contacta oricând prin email la alin@fotonunta.net sau prin telefon la +40 722 202 472